Nyhetsdygnet

Hanna Nylund är tillbaka

STORA SUNDBY
Efter ett lyckat år i Morton, Chicago har Hanna Nylund nu återvänt hem. Hemkomsten firades igår i trädgården tillsammans med många vänner och god mat. "Vi är mycket glada att hon är hemma igen," säger en väninna. "Vi har saknat henne väldigt mycket." I höst börjar Hanna trean på naturvetenskapsprogrammet, Rinmangymnasiet med en mängd nya erfarenheter från det gångna året. Petterssonskans utsända reporter på plats var tyvärr tvungen att lämna festen i förtid på grund av arbete.


Här ses Hanna tillsammans med väninnorna Maja Lindblom och Sara Berglund

Viltolycka utanför Nyby

TORSHÄLLA
Sent i går kväll blev ett rådjur påkört av en bil utanför Nyby. Den 19-åriga flickan var ensam i bilen och var på väg från Mälarbaden till Torshälla efter att ha skjutsat hem en kompis. Hon uppger att hon höll rätt hastighet och försökte bromsa. Rådjuret avled efter bara några minuter och ett vänligt par stannade och lyfte djuret av vägen. Bilen fick en buckla men flickan klarade sig oskadd men chockad. En jägare tog hand om det döda djuret i morse.

Monika hade tur

GLÖMSTA
Olyckor händer så lätt. Det kan Monika intyga. Det var i går eftermiddag som Monika spillde ut kaffet över datorn i hemmet. Monika pratade med en vänninna i telefon då koncentrationen bröts och kaffekoppen välte. "Jag blev livrädd" berättar hon. Men hon hade sinnesnärvaro och handlade på ett korrekt sätt. Hon bad vännen i telefonen att vänta och sprang och hämtade papper. Datorn klarade sig tack att turen var på Monikas sida. "Det är ett under att det trots allt gick så bra. Jag är tacksam." säger hon och ler.

Fotnot: Monika heter egentligen något annat

Kommentarer
Postat av: sara

Haha! du är såå skön malin!.

2008-07-20 @ 21:56:19
URL: http://saraberglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0