Paris

Vi skulle fika i Paris. Vi föreställde oss små runda bord längs gatorna. Ni vet, ni har det säkert också i huvet. Fast i verklighetens Paris tillhör dom runda borden restauranger. Det finns inga caféer. Vi hittade ingea. Eller jo, ett. Ungefär där vi bodde. Dom hade crepes och sånt. Fast där fick vi inte komma in. En man förklarade varför. Han kan ha sagt att det var stängt. Eller att det inte var öppet. Eller att det öppnade senare. Eller att vi skulle komma tillbaka senare. Eller att dom hade haft översvämning. Eller att en flodhäst hade ätit upp alla ingredienser. Fast då kunde han ju ha bett oss komma tillbaka senare.


Bortom 15 april

Länge har den 15 april farit genom huvudet. Först var det långt borta. Sedan kom det närmare. Sedan var det nära. Och nu är det förbi.

(Fast sen ändrade dom ju till 18 men strunt i det nu.)

Man har samlat på sig en del papper. Kataloger, broshyrer, böcker, blad och tidningar om vidare studier. En hel del! Över 12 kg.

Och sen en sak till bara. Plugga inte i Kalmar. Dom skickade ut sitt kom-och-plugga-i-Kalmar-blad idag. Den 17.

På andra sidan

Det här var sannerligen en helvetesvecka. Men nu är allt det hemska över. Nu är det bra igen. Himla bra faktiskt. Denna jävulska vecka innehöll också den sista fysiklabben någonsin.

Nej helt ärligt. Så dåligt har det inte varit. Det har varit vår. Alldeles jättemycket vår.


RSS 2.0