Livsfarliga grannar och vansinnig bibliotekarie

Det händer konstiga saker i Barcelona. Minst sagt. Sjuka.

Inatt vaknade vi plötsligt. Klockan var runt halv 6 på morgonen. Någon höll på att flytta möbler inne hos våra grannar. Stora möbler. Som slog i väggen då och då. Det pågick ett bra tag. Sedan började våran granntjej prata. Eller mer mässa. Hon ba: "Fuck you, motherfucker. Fuck you. I hate you man. I´m gonna kill you!" Upprepande. Maniskt. Sen höjde hon ljudet på tvn till max. Och sen fortsatte hon att flytta möbler och slå i väggen. Undrar vad hon tar för dråger. Hon måste ha hallucinerat... Nu är vi asrädda för våra grannar.

Sen till mer trevliga konstiga barcelonesiska saker.

Nyss blev vi störda i vårat tv-tittande. Vansinnigt störda. Dom hade parad på våran gata. Våran lilla gata var helt full med folk som sjöng och spelade. Och var tjugonde meter ungefär gick en jättekvinna (ca 3 meter) med 1800-talskläder och som snurrade runt.

I universitetsbiblioteket viskar man. På riktigt. Dom viskade till och med i receptionen. När vi gick in där typ 8 pers kom det fram en dam och viskade till oss att man var tvungen att boka tid för att komma in. Och så sa hon att vi kunde boka tid för att komma tillbaka nästa år. !!? Men när vi skulle gå därifrån kom hon fram igen. Hon skulle visa oss ut. Fast vi var 10 meter från utgången. Men hon tog en annan väg. Vi gick igenom 7 rum skulle jag gissa. Där folk satt och pluggade. Sen kom vi ut på samma ställe som vi gick in ungefär. Hon var inte riktigt vettig.

Maja köpte nya skor i veckan. Hon tänkte förnya sina vita som hade blivit smutsiga. Hon skulle bara betala. Då kom det fram en dövstum gubbe och ville köpa hennes gamla. Dom gamla smutsiga allstså. För 20 euro. Han sa att han var konstnär. Eller.. visade med tecken. Ett bra kap för Maja kan man säga.

Nu vaknade våra grannar.

Kommentarer
Postat av: Filip

hahahah fet rolig berättelse alltså. Det verkar hända en del i barcelona :D

2009-02-13 @ 03:54:36
Postat av: Tove

Ojoj, ni får nog passa er för grannar!;) Fast trots nattliga störningar blir man ju SÅ avundsjuk på er!!!

2009-02-13 @ 09:56:26
URL: http://tovelindblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0