Fruktansvärt bra

Alla på samma ställe för första gången på 20 månader!! Världens bästa!


Två timmar och en kvart

Vi fick inte sluta skolan idag. Våran lärare var sjuk så det  blev inget seminarium. Det är fortfarande två timmar och en kvart kvar. Besviken upp över öronen.


Två timmar och en kvart

Så lång tid är det kvar i skolan (om allt blir godkänt).

Mot vad jag kunde innan har jag lärt mig en massa om ekonomi. Mot innan alltså. Och så har jag lärt mig att företagsekonomi absolut inte är vad jag ska syssla med. Fast trots det har det varit roligt många gånger. Det har varit roligt att se när man har gjort klart högskolepoäng. Och det har varit roligt att lära sig.

  

Men det är med gruppen som det har varit mest roligt. Där hade jag tur. Minns att jag hade en tanke i början. Att jag var tvungen att hålla min ålder hemlig. Att ingen skulle veta att jag var 19. För jag var helt säker på att det skulle vara kört att hitta en grupp om folk visste. Det var ett lyckligt ögonblick när dom frågade om jag ville vara med dom. Trots att jag hade försagt mig.

Nytt år

Det bästa med ett nytt år är en ny sommar. Så vi böjade med en sommarvaka. Det har varit ett förstklassigt år hittills. Och det kommer fortsätta. 

      

Men redan idag mötte jag den första motgången. Mitt blod frös till is. Kunde inte tro att det var sant.

Dom hade ätit upp pepparkakshuset!


RSS 2.0